Webwinkels.

Mobiele apps speciaal voor uw onderneming!

Verkopen via het internet was nog nooit zo eenvoudig als met een webwinkel van Webbakery! Als full-service internetbureau beschikken wij dan ook uiteraard over de mogelijkheid om voor onze klanten een professionele en glasheldere webwinkel te realiseren die voldoet aan alle hedendaagse verwachtingen. Wij ontwikkelen voor jou een kwalitatieve en goed vindbare Magento webwinkel waarmee jij al jouw favoriete producten meteen onder de aandacht kan brengen van je doelgroep. Onze webwinkels kunnen de concurrentie aan met de vaste waarden waardoor je meteen een gunstige positie in kan nemen in het gewenste marktsegment!

Magento specialisme

Webbakery heeft er bewust voor gekozen om zich te specialiseren in webwinkels die worden gebouwd op het Magento platform. Dit systeem staat er niet alleen om bekend een uitstekende gebruiksvriendelijkheid voor de klant te creƫren, daarnaast is deze ook voor jou als ondernemer zeer eenvoudig in gebruik. Kiezen voor een Magento webwinkel betekent dat je bent verzekerd van een webwinkel die niet alleen makkelijk kan worden beheerd, maar bovendien ook nog eens volledig is geoptimaliseerd voor conversie. Zo zal je nooit nog een verkoop mislopen!

Responsive

Winkelen op het internet? Dat doen we niet langer uitsluitend met de computer, maar ook met onze smartphone en tablets. Dit betekent dat het responsive karakter van webwinkels tegenwoordig van cruciaal belang is. Alle webwinkels die door ons worden ontwikkeld hebben altijd een responsive design. Dit betekent dat je altijd kan rekenen op de beste posities in de (mobiele) zoekresultaten. Bovendien kunnen jouw klanten op elk gewenst platform in optimale omstandigheden winkelen. Kiezen voor een responsive Magento webwinkel zorgt er dan ook voor dat jouw klanten steeds zijn verzekerd van de meest optimale gebruikservaring.

API koppelingen

API koppelingen tussen webwinkels en allerhande software kan je heel wat overbodig werk besparen. Wij van Webbakery beschikken over alle vereiste expertise om niet alleen alle door jou gewenste API koppelingen te realiseren, daarnaast kunnen wij ook probleemloos maatwerk modules ontwikkelen. Je zal merken dat het op deze manier mogelijk wordt om heel wat cruciale en tijdrovende bedrijfsprocessen heel wat efficiƫnter te laten verlopen. API koppelingen en maatwerk modules kunnen hierdoor beslist een meerwaarde betekenen voor jouw webwinkel!

Bent u klaar om de uitdaging aan te gaan?

Plan dan snel een afspraak met ons en dan helpen wij jouw onderneming naar een online succes!