Website onderhouden?

Jouw nieuwe topwebsite is live. Maar hoe zit het met de beveiliging van je website? Goede beveiliging is voor elke website van essentieel belang. Met het onderhoudspakket van Webbakery blijft je WordPress website altijd optimaal beveiligd en up-to-date!

Website onderhoud

Het onderhouden van je website is erg belangrijk. Technisch onderhoud is noodzakelijk om jouw website up-to-date te houden, maar ook om deze te beveiligen tegen hackers. Én tegen het offline gaan van je website. Webbakery beschermt je WordPress website tegen hackpogingen, aanvallen en malware. Wij doen het maximale om je website optimaal te beveiligen.

Onderhoud pakketten

Prijzen zijn per website*

Je kunt kiezen uit verschillende onderhoudspakketten om je website te beveiligen en up-to-date te houden.

SSL, Webhosting & Domeinnaam

In onze onderhoudspakketten zit standaard ook webhosting. Hierdoor hebben we volledig de controle over de stabiliteit van je website. Ook kunnen we hierdoor snel schakelen en makkelijk updates uitvoeren. Onze pakketten hebben de volgende samenstelling.

  • 10 GB webruimte
  • Fair use dataverkeer
  • SSL Certificaat
  • Maximaal 5 emailadressen
  • Webmail toegang

In je onderhoud pakket zit altijd een domeinnaam. Deze kunnen wij registreren of verhuizen. Je kunt kiezen uit .NL .EU .COM of .BE extenties. Eventuele andere extenties kunnen wij in overleg registreren.

Reviews van onze klanten

Interesse in een onderhoudspakket?