Webshop laten maken?

Je wilt een webshop die verkoopt. Een professionele webshop met een mooi design, een eenvoudige navigatie en een makkelijk beheer. Webbakery maakt voor jou een design webshop die resultaat oplevert. Van jouw online uitdaging, maken wij een online succes.

Inbegrepen in een webshop

  • Oplevering in overleg
  • SEO geoptimaliseerd
  • Koppeling met Mollie mogelijk
  • Woocommerce basis
  • Tevredenheid garantie
  • Snelle webshop
  • Responsive
  • Dropshipping koppelingen
  • SSL Beveiligd

Unieke webshop in WooCommerce

Jouw webshop heeft maar één doel: verkopen! Webbakery denkt met je mee en adviseert je over de mogelijkheden. Onze creatieve web developers maken voor jou een unieke responsive webshop in WooCommerce waarbij niets hun te gek is.

Wat kan ik verwachten?


Advies

Jij vertelt ons wat je wilt. Wat zijn jouw wensen, behoeften en doelen? Wat is je strategie? Wie en wat wil jij bereiken met je webshop? En wat wil je uitstralen? Wij denken met jou mee in mogelijkheden en opties. Wij geven jou advies. Samen bepalen we wat het beste is voor jouw bedrijf. Welke koers je gaat varen om online succes te realiseren.

Design

Innovatief, creatief en niet te stoppen. Dat zijn de kenmerken van ons web developmentteam. Wij pakken jouw online uitdaging op en maken er een succes van.

Development

De blauwdruk voor jouw webshop is klaar. Nu gaan we bouwen. Daarbij is de sky the limit. In Woocommerce gaan wij creatief aan de slag. Niets is ons te gek!

Oplevering

Jouw webshop is klaar. Je kunt nu online gaan knallen. Goede beveiliging is voor elke webshop van essentieel belang. Met ons onderhoudspakket blijft je webshop altijd optimaal beveiligd en up-to-date!

Maatwerk design webshop

Je hebt webshops en webshops. Én je hebt maatwerk design webshops die volledig aansluiten op jouw product of merk. Webbakery bouwt voor jou een professionele webshop op maat die voldoet aan jouw wensen, behoeften en doelstellingen.

 

Integratie van tools in webshop

Jouw webshop richten wij in zoals jij dat wilt. Wij maken koppelingen met de gewenste en noodzakelijke tools. Boekhoudpakketten, betaalopties, API’s, Dropshippers of kassasystemen, wij integreren in je webshop wat jij wilt. Alles geautomatiseerd en eventueel aangesloten op huidige systemen.

Deze klanten gingen u voor

Reviews van onze klanten

Vrijblijvende offerte aanvragen