Profesionele website laten maken?

Je hebt websites en je hebt websites. Een professionele website kan veel voor je bedrijf betekenen. Webbakery helpt jouw online uitdaging tot een succes te maken. Met een maatwerk design website die professioneel gebouwd én voordelig is.

Inbegrepen in een professionele website

  • In 2 maanden online
  • Maatwerk design
  • 1 maatwerk module
  • 10 stockfoto’s naar keuze
  • SEO Starters pakket
  • Super snelle website
  • Tevredenheid garantie
  • WordPress CMS
  • SSL Beveiligd

Professionele website

Met een professionele website scoor jij punten! Tenslotte is je website het digitale uithangbord én de online verkooptool van je bedrijf. Wij luisteren naar jouw wensen en doelen en vertalen dat naar een professionele website. Je PRO website bouwen wij in WordPress met een maatwerk design.

Wat kan ik verwachten?


Aanleveren

Je wilt een professionele website laten maken. Daarvoor lever jij ons de noodzakelijke content aan en gaan wij voor jou aan de slag.

Designen

Innovatief, creatief en niet te stoppen. Dat zijn de kenmerken van ons web developmentteam. Wij pakken jouw online uitdaging op en maken een maatwerk design in WordPress.

Bouwen

Nu gaan we je website bouwen. Dat doen wij in WordPress, zodat je zelf de website eenvoudig kunt onderhouden. Door het maatwerk design heeft je website net dat beetje meer.

Opleveren

In 2 maanden staat je website online: snel, professioneel en met de modernste technieken. Je kunt nu gaan knallen. Goede beveiliging is voor elke website van essentieel belang. Met ons onderhoudspakket blijft je website altijd optimaal beveiligd en up-to-date!

Professionele website op maat

Voor je professionele website maken we een design op maat. Dat wil zeggen dat we geen gebruik maken van een standaard template. Hierdoor kan je alles helemaal naar wens inrichten. Een unieke website voor een betaalbare prijs.

Professionele SEO website laten maken

Search Engine Optimization (SEO) is het beter vindbaar maken van je website in Google. Bij elke PRO website leveren wij een SEO startpakket. Dit pakket is inclusief: aanmelden bij Google, aanmelden bij Google mijnbedrijf en het inrichten van alle SEO instellingen per pagina.

Deze klanten gingen u voor

Wij zijn trots dat wij vele klanten hebben mogen helpen van een online uitdaging naar online succes. Lees de ervaringen van klanten met onze expertise en service.

Reviews van onze klanten

Wilt u een proffesionele offerte?