Over Webbakery

Wij zijn Webbakery. Een club jonge gasten die de digitale wereld een stuk leuker maken met toffe webapplicaties en websites. Dagelijks streven we naar minimaal 110% tevredenheid. En we moeten eerlijk zeggen dat dat tot nu toe aardig lukt!

Hoe het begon…

In het begin van de Webbakery-tijden, zo’n enkele jaren geleden, bouwde Jeroen kleine informatieve websites. Maar digital werd steeds meer booming, en we groeiden uit tot maatwerkclub. Met verschillende medewerkers ontwikkelen we dagelijks webapplicaties en websites. En dat niet alleen: we helpen onze klanten tegenwoordig zelfs vanaf het allereerste idee tot aan het beheer van hun websites. Zo snel kan het gaan, hè?

Men On a Mission…

We doen ons werk natuurlijk niet alleen maar voor de leuk, maar ook met een serieuze missie: we streven ernaar iedere klant met 110% tevredenheid verder te helpen. Dat doen we door het inzetten van onze tomeloze inzet, ons enthousiasme, onze kennis en onze meedenkend en meegaandheid. Net dat beetje extra, daar staan wij om bekend. En daarom verrassen we elke keer weer.

En met een heldere visie

Want zonder visie geen toekomst. Webbakery gelooft dat er nog een enorme toekomst openligt voor websites en applicaties. Om altijd in te kunnen spelen op die toekomst, houden wij voortdurend de laatste ontwikkelingen in de gaten. En waar wij groeien, groeien onze klanten mee. Onze kennis zal immers alsmaar groter worden, ons team alsmaar frisser en onze klanten alsmaar blijer. Want die profiteren mee.

Ook door ons een website laten maken?

Laat het ons weten! We zetten onze expertise graag voor je in.