Online marketing.

Maatwerk webapplicaties voor uw onderneming

Een website kan perfect opgebouwd zijn, de juiste techniek gebruiken en er prachtig uitzien, maar wordt de website niet gevonden, dan is hij in feite waardeloos. Met zoekmachineoptimalisatie, ook wel search engine optimization of SEO genoemd, zorg je ervoor dat je website vindbaar wordt in de organische zoekresultaten van Google.

Voor vrijwel iedere website is zoekmachineoptimalisatie essentieel. Hoewel sociale media steeds belangrijker begint te worden, krijgen de meeste websites nog altijd het grootste deel van hun bezoekers binnen via de organische resultaten van Google. Bij Webbakery kunnen ervaren SEO-experts helpen om je website hoger in de resultaten van Google te krijgen.

Zoekmachine adverteren

Meteen na de lancering jouw nieuwe merk, product of dienst bekendmaken bij je doelgroep? Of wil je het klantenbestand van jouw onderneming graag op efficiënte wijze en zonder hoge kosten uitbreiden? In al deze gevallen is zoekmachine adverteren iets voor jou! Online marketing heeft als voordeel dat het uitermate doelgericht kan gebeuren waardoor geen enkele euro verloren gaat. In vergelijking met de meer traditionele vormen van marketing is internet marketing bovendien ook nog eens heel wat toegankelijker voor de kleine of beginnende ondernemer. Eén ding staat in ieder geval als een paal boven water, zoekmachine adverteren realiseert altijd een aantrekkelijke meerwaarde voor jouw bedrijf!

SEO zoekmachine optimalisatie

Een optimale positie in de belangrijkste zoekresultaten die betrekking hebben tot jouw merk, product of dienst? Dat willen we toch allemaal? Door het toepassen van SEO zoekmachine optimalisatie wordt deze droom werkelijkheid. SEO zoekmachine optimalisatie zorgt er voor dat jouw website of webshop optimaal leesbaar wordt voor de zoekmachines. Op deze manier wordt er niet alleen gezorgd voor een razendsnelle indexatie van je (nieuwe) content, daarnaast kunnen ook de beste posities in de zoekresultaten in het vooruitzicht worden gesteld. Zelfs jouw gloednieuwe online onderneming kan zich door het doelgericht toepassen van SEO zoekmachine optimalisatie binnen de kortste keren meten met de vaste waarden binnen jouw sector.

Social media marketing

Vooraleer mensen tegenwoordig online een bepaald product kopen of een dienst afsluiten via het internet wil men sociale bevestiging. Mede omwille van deze reden is social media marketing de voorbije jaren uitgegroeid tot een cruciale vorm van online marketing. Door dit type van internet marketing toe te passen ben je als bedrijf zichtbaar aanwezig op populaire social media platformen als Facebook, Twitter en Instagram. Dit zorgt er voor dat je jouw doelgroep op nog doeltreffendere wijze kan bereiken. De sociale bevestiging die hierdoor ontstaat kan er voor zorgen dat jouw bedrijf precies dat extra duwtje in de rug krijgt waar je naar op zoek was!

Conversie optimalisatie

Heeft jouw website of webshop wel veel bezoekers, maar worden er naar jouw gevoel onvoldoende inkomsten uit verkregen? In dat geval heb je te maken met een conversie probleem. Onze mogelijkheden op vlak van conversie optimalisatie zorgen er voor dat je bent verzekerd van een groot aantal zeer interessante voordelen. Niet alleen wordt door het toepassen van conversie optimalisatie namelijk je bedrijfsomzet verhoogd, daarnaast krijgt ook je winst een stevige boost. Het laten toepassen van conversie optimalisatie is een investering die zichzelf op korte termijn probleemloos zal terugverdienen. Het optimaliseren van de conversie van je webwinkel of webshop zorgt er dan ook steeds voor dat het maximale potentieel uit jouw bedrijf op het internet wordt gehaald.

Remarketing

Een potentiële klant die jouw website of webshop verlaat hoeft geen verloren klant te zijn. Het inzetten van remarketing zorgt er namelijk voor dat deze personen op efficiënte wijze terug benaderd kunnen worden. Het toepassen van remarketing kan op diverse manieren gebeuren. Zo kan remarketing bezoekers zonder conversie alsnog overhalen om een product kopen of een dienst aan te sluiten. Echter kan je door het toepassen van remarketing ook actie ondernemen op vlak van tijdsbezoek en cross-selling. Iemand die een printer bij jou heeft gekocht kan immers toch ook geïnteresseerd zijn in printpapier en cartridges? Het potentieel van remarketing is enorm en wij van Webbakery kunnen je helpen om deze optimaal te benutten!

Display advertising

Visualisatie van je product of dienst, er bestaat geen efficiëntere mogelijkheid om je doelgroep te bereiken. Het is dan ook niet voor niets sinds jaar en dag de vaakst toegepaste vorm van marketing die er bestaat. Ook in het geval van online marketing speelt display advertising een cruciale rol. Het is dan ook een razend efficiënte manier om jouw doelgroep meteen kennis te laten maken met je bedrijf. Het inzetten van display advertising zorgt er bovendien voor dat je over perfect meetbare resultaten beschikt. Door te anticiperen op de resultaten die je ontvangt wordt jouw merk of bedrijf nog efficiënter en bovendien op optimaal kostenbarende wijze online in de kijker gezet.

Bent u klaar om de uitdaging aan te gaan?

Plan dan snel een afspraak met ons en dan helpen wij jouw onderneming naar een online succes!