Mobiele apps.

Mobiele apps speciaal voor uw onderneming!

De nieuwe generatie is opgegroeid met het swipen in apps. Dit zorgt er voor dat het belang van een mobiele app ook voor jouw onderneming alleen maar groeit. App ontwikkeling heeft de reputatie erg duur te zijn, maar dat is zeker niet altijd het geval. Door gebruik te maken van de hybrid app techniek is het dan ook mogelijk om één enkele app te creëren voor alle platformen. Een mobiele app laten maken voor jouw onderneming zorgt er in ieder geval voor dat je jouw doelgroep op een compleet nieuwe en innovatieve manier kan bereiken. Ook een mobiele app laten ontwikkelen? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Hybrid app techniek

Eén mobiele app die werkt op alle platformen? Dat kan door gebruik te maken van de hybrid app techniek. Het feit dat er slechts één enkele applicatie moet worden ontwikkeld zorgt er voor dat de ontwikkeltijd aanzienlijk kan worden ingeperkt en dat voel je natuurlijk ook in de portemonnee! Niet alleen de ontwikkelingskost ligt door gebruik te maken van de hybrid app techniek een flink stuk lager, wat bovendien ook te denken van de beheerskost. Het feit dat er slechts één sourcecode bestaat zorgt er voor dat een mogelijke bug slechts één keer moet worden verholpen. Laat ook jouw klanten proeven van het ultieme gebruiksgemak van een mobiele app!

Appstores

Een mobiele app laten maken is uiteraard alleen maar interessant op het ogenblik dat deze echt wordt gebruikt door jouw klanten. Het afhalen van de app is alvast bijzonder eenvoudig wanneer deze wordt aangemeld bij de verschillende Appstores. Zowel de App Store van Apple als de Google Play Store zijn de perfecte plaatsen om de mobiele app van jouw onderneming bij aan te melden. Alle gebruikers van de Google Android en de Apple iOS platformen hebben op deze manier de mogelijkheid om op een zeer eenvoudige wijze kennis te maken met jouw uitstekend ontwikkelde mobiele app.

API koppelingen

Een mobiele app laten maken die kan communiceren met alle andere systemen of webapplicaties die binnen je onderneming worden gebruikt? Dat kan! Door het realiseren van API koppelingen kan er een compleet nieuwe gebruikservaring worden gerealiseerd voor je klanten terwijl het leven ook voor jou als online ondernemer er een stuk eenvoudiger op wordt. Niet alleen voor app ontwikkeling, maar ook voor de realisatie van API koppelingen ben je hier bij Webbakery aan het juiste adres. Wij hebben alle expertise in huis om voor jou de meest optimale API koppelingen te realiseren.

Bent u klaar om de uitdaging aan te gaan?

Plan dan snel een afspraak met ons en dan helpen wij jouw onderneming naar een online succes!