Maatwerk website laten maken?

Wil jij een maatwerk website laten maken? Met maatwerk design, maatwerk modules en maatwerk functionaliteiten? Webbakery programmeert voor jouw bedrijf een unieke website waarbij alles mogelijk is!

Inbegrepen in een maatwerk website

  • Oplevering in overleg
  • Advies en strategie
  • Wireframing
  • Maatwerk design
  • Maatwerk modules
  • Maatwerk functionaliteiten
  • Super snelle website
  • SEO geoptimaliseerd
  • Tevredenheid garantie

Website op maat

Voor jouw maatwerp website nemen wij écht de tijd. Wij denken met je mee van ontwerp tot creatie. Geen idee is ons te gek. En heb je geen enkel idee over de functionaliteiten, modules en het webdesign? Geen probleem. Onze designers gaan creatief aan de slag om aan de hand van jouw wensen, behoeften en doelstellingen een excellente website te ontwikkelen. Eentje die naadloos aansluit op jouw bedrijf.

Wat kan ik verwachten?


Strategie en Advies

Jij vertelt ons wat je wilt. Wat zijn jouw wensen, behoeften en doelen voor jouw maatwerk website? Wat is je strategie? Wie en wat wil jij bereiken met je website? En wat wil je uitstralen? Wij denken met jou mee in mogelijkheden en opties. Wij geven jou advies. Samen bepalen we wat het beste is voor jouw bedrijf. Welke koers je gaat varen om online succes te realiseren.

Wireframing & Visual design

Welke opties moet de website hebben? Hoe wil je dat de website eruit ziet? Daarbij is de sky the limit. De gewenste functionaliteiten nemen we op in een wireframe. We kijken naar de hiërarchie, gebruiksvriendelijkheid, klantgerichtheid, conversie, SEO en een logische navigatie. Een mooi design maakt de website af!

Development

De blauwdruk voor je maatwerk website is klaar. Onze digitale specialisten bouwen stap voor stap de website. Snel, responsive en technologisch innovatief. Tussendoor hebben we overleg over de ontwikkelingen en geef jij ons feedback. Zo blijven we samen nauw betrokken bij het maken van de website.

Onderhoud & beheer

Je website staat online. Periodiek onderhoud is belangrijk. Goede beveiliging is voor elke website van essentieel belang. Met ons onderhoudspakket blijft je website altijd optimaal beveiligd en up-to-date!

Maatwerk development in Wordpress of Laravel

Je maatwerk website bouwen wij in WordPress of in een Laravel framework, met PHP als programmeertaal. In een persoonlijk gesprek luisteren wij naar je wensen en adviseren wij welke framework het beste past bij jouw doelen. Alles ontwerpen wij uniek voor jouw website: een maatwerk design, maatwerk modules en maatwerk functionaliteiten.

Alles is mogelijk met een maatwerk website

Wat jij ook wenst voor je maatwerk website, wij realiseren het. De mogelijkheden zijn eindeloos. Welke functionaliteiten je ook wilt of welke koppelingen met webapplicaties of andere systemen, onze digitale toppers maken voor jou de website die jij voor ogen hebt. Het kan goed zijn dat wij jouw verwachtingen overtreffen!

Deze klanten gingen u voor

Wij zijn trots dat wij vele klanten hebben mogen helpen van een online uitdaging naar online succes. Lees de ervaringen van klanten met onze expertise en service.

Reviews van onze klanten

Maatwerk offerte laten maken?